Snart är det jul, bästa jag vet. 🙂

Har lagt upp en liten julklapp, kan man väl säga, i shoppen. Halsband och örhängen, men lite billigare än om man skulle köpa dem var för sig!

DSCF143422

Kolla här 🙂

Och så kan man även välja att få sin beställning inslagen om man vill att det ska vara en julklapp till en vän eller till sig själv kanske? Det gäller allt i shoppen! Kostar bara en dollar extra, ca 6-7 kr, går ju upp och ner var dollarn står hela tiden.

Annan kul grej! Den 13e December ska jag stå på marknad med catfightback! Det är Metamorfos feministiska julmarknad, här i Göteborg. Såhär står det om marknaden på deras FB sida;

Äntligen! På självaste Lucia poppar Metamorfos upp igen, denna gången på Frilagret med en helt underbart fantastisk feministisk designjulmarknad och feministiska scenakter!

Med design av högsta kvalitet och ett artisteri som kommer föra dig in i ett tillstånd som närmast kan beskrivas som paradisiskt ger vi er julens mest feministiska event.

Kom och njut av en god macka, ett feministiskt bakverk eller en kaffe med påtår samtidigt som du shoppar de allra finaste julklapparna till både dig själv och dina nära samt njuter av ett härligt gung i högtalarna.

När: 13 december 2015, kl 12-17.
Var: Frilagret, Heurlins plats 1, Göteborg.
Arrangör: Metamorfos

Så det tycker jag verkligen inte att du ska missa om du har vägarna förbi 🙂 Kommer sälja det mesta som jag har i shoppen, ev .till något lägre pris eftersom jag slipper vissa Etsy avgifter då.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s